Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår

Vi er din guldsmed i Vallensbæk

Søger du en guldsmed i Vallensbæk, så er Albertslund Ur og Guld Center et oplagt valg. Vi har et stort udvalg af smykker og ure til børn, kvinder og mænd fra kendte danske og udenlandske designerbrands.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at byde dig velkommen i butikken og hjælpe dig med at finde dit nye ur eller smykke. Vi er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere, og vi tilbyder derfor 30 dages landsdækkende bytteservice på vores produkter.

Smykker og ure fra kendte mærker

I vores sortiment af smykker og ure finder du produkter fra en række kendte designere. Vi forhandler bl.a. produkter fra Skagen Danmark, Georg Jensen, Trollbeads, Sif Jakobs Jewellery, Seiko, Kranz & Ziegler, Tommy Hilfiger, Scrouples og mange flere.

Kontakt os

Reparation af ure og smykker

Er dit ur eller smykke gået i stykker? Så lad vores professionelle urmager og guldsmed reparere det for dig.

De har god erfaring med reparation af smykker og ure, og de kan løse mange forskellige reparationsopgaver. I nogle tilfælde kan vi løse reparationen med det samme, men reparationstiden afhænger af reparationens størrelse og om, hvorvidt vi skal bestille reservedele hjem eller ej.

Besøg din guldsmed i Vallensbæk

Besøg Albertslund Ur & Guld Center og se vores store udvalg af smykker og ure. Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10. til kl. 18. og lørdag fra kl. 10. til kl. 15. Vores guldsmed og urmager er ikke i butikken hver dag, så hvis du ønsker hjælp af en af dem, så kontakt os gerne på forhånd. Derved sikrer vi, at de er i butikken, når du kommer.

Vi kan kontaktes på telefon 43 64 88 09 eller albur@mail.dk