Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Reparation af smykker og ure

Vi har både en dygtig guldsmed og en erfaren urmager tilknyttet butikken, begge med ekspertise til at reparere dit smykke eller ur. Både guldsmed og urmager er fagudlærte og har mange års erfaring med alle former for reparationer af ure og smykker. Du kan derfor trygt overlade reparationen af dit smykke eller ur til os.

Reparation af smykker

Er dit smykke gået i stykker? Så indlever det hos os og lad vores dygtige medarbejdere reparere det for dig. Nogle reparationer kan vores butikspersonale udføre, mens andre reparationer kræver assistance fra vores guldsmed. Vi kan reparere alt lige fra halskæder og armbånd til øreringe og ringe. Prisen og reparationstiden afhænger af reparationens størrelse.

Kontakt os

Reparation af ure

Mindre reparationer af ure, såsom udskiftning af batteri eller urrem, klarer vi med det samme i butikken. Ved større reparationer skal du forvente en længere reparationstid, selvom vi naturligvis altid bestræber os på at udføre alle reparationer hurtigst muligt. Vores urmager kan reparere både armbåndsure og stueure.

Få et uforpligtende tilbud på din reparation

Er du i tvivl, om det kan betale sig at få udført en reparation af et ur eller et smykke, er du selvfølgelig altid velkommen i butikken, hvor vores personale kan give dig et uforpligtende tilbud på prisen.

Reparation af ure og smykker