Reparation af smykker og ure

Vi har både en dygtig guldsmed og en erfaren urmager tilknyttet butikken, begge med ekspertise til at reparere dit smykke eller ur.

Både guldsmed og urmager er fagudlærte og har mange års erfaring med alle former for reparationer af ure og smykker. Du kan derfor trygt overlade reparationen af dit smykke eller ur til os.

Reparation af smykker

Er dit smykke gået i stykker? Så indlever det hos os og lad vores dygtige medarbejdere reparere det for dig. Nogle reparationer kan vores butikspersonale udføre, mens andre reparationer kræver assistance fra vores guldsmed. Vi kan reparere alt lige fra halskæder og armbånd til øreringe og ringe. Prisen og reparationstiden afhænger af reparationens størrelse.

Albertslund Ur & Guld Center er din lokale guldsmed. Vi tilbyder et bredt udvalg af smykker og ure i forskellige prisklasser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 15:00

Åbningstider i julen:

Alle søndage indtil jul: 10:00 til 15:00

Mandag d. 19/12 - fredag d. 23/12: 10:00 til 19:00

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer.
Skriv venligst din e-mail. Skriv venligst enten en e-mail.

Mindre reparationer af ure, såsom udskiftning af batteri eller urrem, klarer vi med det samme i butikken. Ved større reparationer skal du forvente en længere reparationstid, selvom vi naturligvis altid bestræber os på at udføre alle reparationer hurtigst muligt. Vores urmager kan reparere både armbåndsure og stueure.

Få et uforpligtende tilbud på din reparation

Er du i tvivl, om det kan betale sig at få udført en reparation af et ur eller et smykke, er du selvfølgelig altid velkommen i butikken, hvor vores personale kan give dig et uforpligtende tilbud på prisen.