Smykker

Albertslund Ur & Guld Center fører et stort udvalg af smykker i flotte designs i alle prisklasser.

Vi forhandler smykker fra en række af de kendte danske og udenlandske designerbrands som fx Georg Jensen, Trollbeads, Mads Z, og du finder smykker til børn, kvinder og mænd til både hverdag og fest.

Stort udvalg af smykker

I vores smykkesortiment finder du alle former for smykker, herunder halskæder, armbånd, fingerringe, ankelkæder, øreringe og vielsesringe i både sølv og guld. Vores dygtige og erfarne personale står klar til rådgive dig, så du får valgt det helt rigtige smykke.

Find den perfekte dåbsgave

Vi fører et stort udvalg af fine dåbsartikler. Uanset om du vil fejre et nyt, lille liv med et smykke eller med brugskunst, kan vi hjælpe dig med at finde den rette gave. Vi har et bredt udvalg af fine børnesmykker, dåbsartikler fra Nordahl Andersen samt brugskunst fra bl.a. Georg Jensen, så du kan være sikker på at finde en gave, der kan bringe barnet glæde igennem mange år.

Albertslund Ur & Guld Center er din lokale guldsmed. Vi tilbyder et bredt udvalg af smykker og ure i forskellige prisklasser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 15:00

Åbningstider i julen:

Alle søndage indtil jul: 10:00 til 15:00

Mandag d. 19/12 - fredag d. 23/12: 10:00 til 19:00

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer.
Skriv venligst din e-mail. Skriv venligst enten en e-mail.

Giv et smykke i gave

Vi gør det nemt for dig at give et smykke i gave. Vores medarbejdere har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde smykker, der passer til modtageren, og da vi er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere, kan et smykke købt hos os byttes i alle smykkebutikker i Danmark, der er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere. Bytteservicen gælder i 30 dage.

Besøg vores butik

Vores kunder kommer til os og køber smykker fra både Glostrup, Vallensbæk, Brøndby - ja, fra hele Vestegnen. Vi glæder os til også at byde dig velkommen i vores butik i Albertslund og vise dig vores smukke og eksklusive udvalg af smykker. Vores dygtige medarbejdere står også klar til at hjælpe og guide dig i jagten på det perfekte smykke. Vi har et stort udvalg af smykker samt bytteservice.

Vi forhandler smykker fra følgende mærker: