Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Smykker

Albertslund Ur & Guld Center fører et stort udvalg af smykker i flotte designs i alle prisklasser. Vi forhandler smykker fra en række af de kendte danske og udenlandske designerbrands som fx Trollbeads, Kranz & Ziegler, Georg Jensen, og du finder smykker til børn, kvinder og mænd til både hverdag og fest.

Stort udvalg af smykker

I vores smykkesortiment finder du alle former for smykker, herunder halskæder, armbånd, fingerringe, ankelkæder, øreringe og vielsesringe i både sølv og guld. Vores dygtige og erfarne personale står klar til rådgive dig, så du får valgt det helt rigtige smykke.

Find den perfekte dåbsgave

Vi fører et stort udvalg af fine dåbsartikler. Uanset om du vil fejre et nyt, lille liv med et smykke eller med brugskunst, kan vi hjælpe dig med at finde den rette gave. Vi har et bredt udvalg af fine børnesmykker, dåbsartikler fra Nordahl Andersen samt brugskunst fra bl.a. Georg Jensen, så du kan være sikker på at finde en gave, der kan bringe barnet glæde igennem mange år.

Kontakt os

Giv et smykke i gave

Vi gør det nemt for dig at give et smykke i gave. Vores medarbejdere har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde smykker, der passer til modtageren, og da vi er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere, kan et smykke købt hos os byttes i alle smykkebutikker i Danmark, der er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere. Bytteservicen gælder i 30 dage.

Smykker

Besøg vores butik

Vores kunder kommer til os fra både Glostrup, Vallensbæk, Brøndby - ja, fra hele Vestegnen. Vi glæder os til også at byde dig velkommen i vores butik i Albertslund og vise dig vores smukke og eksklusive udvalg af smykker.

Vi forhandler smykker fra følgende mærker:

Blossom
Christina Watches
Scrouples
Nuran
Georg Jensen
Lene Visholm
Aagaard
Rabinovich
Susanne Friis Bjørner
Lapponia
Sif Jakobs
Trollbeads
Spirit Icon
Heiring
Nordahl Andersen