Services

Udover at forhandle et bredt udvalg af smykker og ure, tilbyder vi også en række services.

Vi har blandt andet stor erfaring med at lave huller i ørerne og udføre graveringer i smykker og andre produkter. Læs mere om de enkelte services nedenfor, hvor du også finder information om vores landsdækkende bytteservice.

Huller i ørerne/ørepiercing

Det er noget helt særligt at få lavet huller i ørerne. Vi forsøger derfor altid at gøre det til en god og mindeværdig oplevelse, som foregår i trygge rammer. Vi bruger naturligvis hygiejniske metoder og sterile produkter samt hudvenlige smykker af kirurgisk stål. Dette mindsker risikoen for betændelse.

De første ørestikkere skal blive siddende i ørerne i 4-6 uger, og det er vigtigt at rense hullerne med klorhexidin hver morgen og aften, og gerne oftere end dette. Du bør så vidt muligt undlade at pille ved ørestikkerne i denne periode, da de bakterier, man altid vil have på fingrene, øger risikoen for betændelse.

Vi laver ørepiercinger på personer fra 6 år og op. Det er ikke nødvendigt at bestille tid - du kommer bare forbi butikken i vores åbningstid og får lavet huller i ørerne, når det passer dig.

Albertslund Ur & Guld Center er din lokale guldsmed. Vi tilbyder et bredt udvalg af smykker og ure i forskellige prisklasser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 15:00

Åbningstider i julen:

Alle søndage indtil jul: 10:00 til 15:00

Mandag d. 19/12 - fredag d. 23/12: 10:00 til 19:00

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer.
Skriv venligst din e-mail. Skriv venligst enten en e-mail.

Graveringer

Gravering gør dit smykke eller ur helt unikt med et personligt budskab. Vi har mange års erfaring med gravering af smykker og ure. Derudover tilbyder vi også gravering i andre produkter som bestik, pokaler, dåbsgaver m.m. Kom ind i butikken, hør mere om de mange muligheder og få et uforpligtende tilbud på din ønskede gravering.

Landsdækkende bytteservice

Som kunde hos Albertslund Ur & Guld Center har du 30 dages landsdækkende bytteservice i alle butikker, der er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere. Undtaget er dog specialfremstillede produkter og produkter med personlig gravering.