Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Services

Udover at forhandle et bredt udvalg af smykker og ure, tilbyder vi også en række services. Vi har blandt andet stor erfaring med at lave huller i ørerne og udføre graveringer i smykker og andre produkter. Læs mere om de enkelte services nedenfor, hvor du også finder information om vores landsdækkende bytteservice.

Kontakt os

Huller i ørerne/ørepiercing

Det er noget helt særligt at få lavet huller i ørerne. Vi forsøger derfor altid at gøre det til en god og mindeværdig oplevelse, som foregår i trygge rammer. Vi bruger naturligvis hygiejniske metoder og sterile produkter samt hudvenlige smykker af kirurgisk stål. Dette mindsker risikoen for betændelse.

De første ørestikkere skal blive siddende i ørerne i 4-6 uger, og det er vigtigt at rense hullerne med klorhexidin hver morgen og aften, og gerne oftere end dette. Du bør så vidt muligt undlade at pille ved ørestikkerne i denne periode, da de bakterier, man altid vil have på fingrene, øger risikoen for betændelse.

Vi laver ørepiercinger på personer fra 6 år og op. Det er ikke nødvendigt at bestille tid - du kommer bare forbi butikken i vores åbningstid og får lavet huller i ørerne, når det passer dig.

Graveringer

Gravering gør dit smykke eller ur helt unikt med et personligt budskab. Vi har mange års erfaring med gravering af smykker og ure. Derudover tilbyder vi også gravering i andre produkter som bestik, pokaler, dåbsgaver m.m. Kom ind i butikken, hør mere om de mange muligheder og få et uforpligtende tilbud på din ønskede gravering.

Landsdækkende bytteservice

Som kunde hos Albertslund Ur & Guld Center har du 30 dages landsdækkende bytteservice i alle butikker, der er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere. Undtaget er dog specialfremstillede produkter og produkter med personlig gravering.

Service