Bredt udvalg af elegante ure

Vi forhandler et bredt udvalg af armbåndsure i forskellige designs og materialer fra alle de kendte brands som f.x. Bering, Tommy Hilfiger, Seiko, Skagen Danmark og mange flere. Uanset om du er til en klassisk og elegant stil eller på jagt efter noget mere sporty, kan vi hjælpe dig med at finde et ur, der kan bringe dig glæde hver eneste dag. Vi fører ligeledes et udvalg af vægure.

Reparation af ure

Er dit ur gået i stykker? Vores dygtige urmager udfører reparationer og har mange års erfaring med at reparere ure for vores kunder.

Albertslund Ur & Guld Center er din lokale guldsmed. Vi tilbyder et bredt udvalg af smykker og ure i forskellige prisklasser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 15:00

Åbningstider i julen:

Alle søndage indtil jul: 10:00 til 15:00

Mandag d. 19/12 - fredag d. 23/12: 10:00 til 19:00

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer.
Skriv venligst din e-mail. Skriv venligst enten en e-mail.

Den perfekte gave

Et ur er en gave, der vækker glæde hos alle aldersgrupper. Hvis du køber et ur hos Albertslund Ur & Guld Center, er det omfattet af en landsdækkende bytteservice på 30 dage i alle butikker, der er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere.

Besøg Albertslund Ur & Guld Center

Besøg vores butik og lad os præsentere dig for vores sortiment af ure. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte ur til dig selv eller til en gave. Butikken har åbent mandag til lørdag.

Vi forhandler ure fra følgende mærker: