Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Om Albertslund Ur & Guld Center

Albertslund Ur & Guld Center er din guldsmed i Albertslund. Vores forretning blev grundlagt i 1970’erne, og vi har derfor mange års erfaring inden for smykkebranchen. Efter 22 års ansættelse overtog Tina forretningen i 2016, og vi er i dag tre faguddannede, faste medarbejdere samt en urmager og en guldsmed, der er tilknyttet forretningen.

Vi følger aktivt med i, hvad der rør sig inden for vores branche og tager på alle danske messer for at holde os opdaterede og finde inspiration og nye brands til butikken. Vores fokusområder i forretningen er smykker, ure og dåbsartikler.

Vi ønsker kun at have glade og tilfredse kunder, og vi sætter derfor en ære i at levere en god service til alle vores kunder.

Stort udvalg af smykker og dåbsartikler

I vores forretning finder du et bredt sortiment af smykker fra mange forskellige designere. Vi forhandler bl.a. smykker fra mærkerne Trollbeads, Aagaard, Sif Jakobs Jewellery, Nordahl Andersen, Lapponia Jewellery, Kranz & Ziegler, Lene Visholm, Scrouples og mange flere. Uanset hvilken type smykke eller stilart, du søger, kan vi hjælpe dig med at finde det, du er på udkig efter.

Kontakt os

Salg og reparation af ure

Du finder et stort udvalg af armbåndsure til både mænd og kvinder i vores sortiment samt vægure til boligen. Vi forhandler bl.a. ure fra mærkerne Seiko, Hugo Boss, Skagen Danmark, Certina, Tommy Hilfiger, Berring m.m. Vi har en professionel urmager tilknyttet til vores forretning, så vi kan tilbyde reparationer af både armbåndsure og vægure.

Medlem af Danske Guldsmede og Urmagere

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere. Det betyder, at der er en landsdækkende bytteservice på vores smykker og ure på 30 dage i alle butikker, der er medlem af brancheforeningen. Du kan derfor roligt købe gaver i vores butik, selv hvis modtageren ikke bor i nærheden af vores forretning.

Profil